NeVeTe presenteert

BRL 9101 Nederland

BRL 9101
  • Specialist BRL 96A 96B
  • Vakman BRL 96A 96B
  • Medewerker BRL 96A 96B
  • Verkeersregelaar plus BRL 9101

NeVeTe presenteert

BRL 9101 Specialist

BRL 9101 specialisten worden getraind voor het stapje meer in leidinggeven en het doen van spinmeldingen.  De uitgebreide opleiding van 3 dagen bereid je voor op het examen van stichting infra kwaliteit.

BRL 9101 NeVeTe

BRL 9101 Vakman

De BRL 9101 Vakman heeft een leidinggevende rol naar de medewerker BRL 9101. Een soort meewerkend voorman! De opleiding duur 2 dagen en word afgesloten met een landelijk examen.

BRL 9101 verkeersregelaar Plus

De aanvullende opleiding BRL 9101 verkeersregelaar plus staat voor extra kennis over werk in uitvoering en gaan we dieper in op de taak van een verkeersregelaar! De opleiding duurt 1 dag en word afgesloten met een examen van Stichting Infra Kwaliteit.

Opleiding in BRL 9101 Verkeersregelaar plus

Elke week opleidingen in BRL 9101 door heel Nederland
Leren via het kennisplatform van NeVeTe, maakt leren leuk.
Kies de juiste datum samen met ons planteam
24/7 examens oefenen in voor bereiding voor jouw examen
Uw vraag aan ons team

NeVeTe als verkeersregelaar in BRL 9101

Wat ontzettend leuk dat u gaat werken in de Tijdelijke verkeersmaatregelen. Maar voor u zichzelf kundig mag noemen is het goed dat je op onze site komt kijken. We nodigen je graag uit om bij ons te komen trainen in de BRL 9101. De opleiding verkeersregelaar is een mooie opleiding die veel uitdaging biedt en zorgt voor de juiste kennis van BRL 9101
Ook verkeersregelaars kunnen bij NeVeTe een extra licentie behalen BRL 9101 verkeersregelaar plus
Verkeersregelaars met een redelijke ervaring kunnen instromen in de opleiding BRL 9101 verkeersregelaar plus. Hartstikke leuk om te doen.  We kijken ernaar uit......
Image

De opleiding BRL 9101 verkeersregelaar

Met behulp van het leerboek 96B CROW gaan we een start maken om je een theoretische leerweg te geven als vakman. Met een PowerPoint presentatie en online modules en oefen vragen bereiden onze docenten je geheel voor op het examen.

Het materiaal verkrijg je in bruikleen tijdens onze lessen. Je krijgt oefen materiaal mee naar huis. Hier kan je online inloggen op de modules en thuis nog een keer bekijken. Ook kan je alvast oefenvragen maken en zie je gelijk de uitslag van je examen.

Een korte uitleg over de BRL 9101 verkeersregelaar

Examens BRL 9101 verkeersregelaar
Dit deel bestaat uit 1 onderdeel. Men krijgt 35 meerkeuze vragen . Deze met minimaal 80% goede antwoorden moet worden afgesloten. 
Examen Infra Kwaliteit
De landelijke examens worden afgenomen door Stichting Infra Kwaliteit. Dit examen kan op locatie worden gegeven. Door heel Nederland.
Duur van de opleiding
De duur van de opleiding is 1 of 2 dagen en word verzorgt op aangegeven locaties of op uw eigen locatie. Een goede voorbereiding is van toepassing.
Uitleg functie BRL verkeersregelaar
De functie heeft uit hoofde verkeersregelende taken en kan na deze opleiding zich beter inleven en voorstellingen maken van tijdelijke verkeersmaatregelen
Aansturing verkeersregelaar
De verkeersregelaar werkt met behulp van een werkinstructie map en is enkel uitvoerend in de tijdelijke verkeersmaatregelen op locatie.
Toelatingseisen BRL 9101
Men dient een minimale periode in het bezit te zijn van een landelijke aanstellingspas. deze voorafgaand aan de opleiding word bekeken.

NeVeTe bied u meer in de opleiding BRL 9101 

Wilt u examens oefenen?

Wij ontwikkelen elke maand nieuwe examens om je goed voor te bereiden op de lesstof en examens

Klik hier voor de oefen examens.

Wilt u kijken in onze agenda

Onze uitgebreide agenda kunt u datums vinden deze mogelijk aansluiten bij uw behoeften. Geen datum naar wens? Bel ons team op 0545 842880
Klik hier voor onze agenda

Stuur ons een bericht over de opleiding BRL 9101

Vul alle velden in
Vul alle velden in
Vul alle velden in

Contact met NeVeTe

Doetinchemseweg 59 7007 CB Doetinchem
KVK: 72786507
RABO: NL30.RABO.0152.766.464
Info@nevete.nl