BRL 9101 De Nederlandse Verkeerstechniek

0545-842880

Wij zijn bereikbaar

Hoeflingweg 5

In Lochem Achterhoek

Communicatie GWW

De Nederlandse verkeerstechniek verzorgt al meerdere jaren trainingen op maat in communicatie voor zowel in het werkvak als daarbuiten. 

CROW 96B veilig werken

Gezonde communicatie in en rondom het werkvak,

Het is essentieel om te erkennen dat communicatie een cruciale rol speelt in verschillende beroepen, zoals die van uitvoerders, wegwerkers en verkeersregelaars. Het vermogen om effectief te communiceren kan niet alleen helpen bij het uitvoeren van taken, maar ook bij het voorkomen van potentiële conflicten. Daarnaast is iedereen het er mee eens dat een gezond en veilig werkklimaat een belangrijk aspect is in het veiligheids en gezondheidsplan.

In deze beroepen is het vaak zo dat werknemers geconfronteerd worden met verschillende vormen van agressie. Door middel van duidelijke en respectvolle communicatie kunnen zij echter de-escalerend optreden en situaties onder controle houden.

Feedback is ook een belangrijk aspect van communicatie in deze sectoren. Door constructieve feedback te geven en te ontvangen, kunnen werknemers hun prestaties verbeteren en een positieve werkomgeving behouden. Het is dus van groot belang dat er aandacht wordt besteed aan effectieve communicatievaardigheden binnen deze beroepsgroepen.

Spreek elkaar niet aan via de ego, maar jezelf.

Het geven van feedback is een essentieel onderdeel van effectieve communicatie, vooral als het gaat om veilig werken en het waarborgen van gezonde arbeidsomstandigheden. Het is echter belangrijk om te erkennen dat feedback geven ook risico’s met zich meebrengt en dat de ontvanger ervoor open moet staan om het te ontvangen.

Om ervoor te zorgen dat feedback op een constructieve manier wordt ontvangen, zijn er tools en richtlijnen beschikbaar die kunnen helpen bij dit communicatie proces. Door te investeren in deze tools kunnen organisaties ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot een gezonde kijk op veilig werken en arbeidsomstandigheden.

Efficiënt werken begint bij effectieve communicatie en het creëren van een cultuur waarin feedback wordt gewaardeerd en gebruikt om verbeteringen aan te brengen. Door tijd te investeren in communicatie en tijdsmanagement kunnen organisaties winst behalen op het gebied van veiligheid en productiviteit.

Vermogen om medewerkers te laten nadenken in oplossingen,

Als leidinggevende is het essentieel om professioneel te handelen en het vermogen te hebben om problemen op te lossen. Het coachend leiding geven aan diverse groepen en processen kan uitdagend zijn, vooral wanneer je te maken hebt met aannemers, onderaannemers en andere betrokkenen die verschillend denken en uitvoeren, of niet op tijd arriveren.

Een effectieve aanpak in dergelijke situaties vereist sterke communicatievaardigheden en een grondige voorbereiding. Door goed te communiceren en je teamleden adequaat op te vangen, kun je ervoor zorgen dat het werkproces soepel verloopt en eventuele obstakels worden overwonnen. Met de juiste aanpak kun je als leidinggevende alles in goede banen leiden en succesvolle resultaten behalen. Soms moet je in het proces loslaten, maar welk risico brengt dit met zich mee?

Communicatie trainingen op maat gemaakt,

Het belang van bewuste communicatie mag niet worden onderschat. Het speelt een cruciale rol in het opbouwen en onderhouden van succesvolle relaties, zowel persoonlijk als professioneel. Door effectief te communiceren, kun je jouw belangen, ideeën en gevoelens op een duidelijke en begrijpelijke manier overbrengen.

De training ‘Effectief Communiceren’ is speciaal ontworpen voor professionals die streven naar zelfinzicht en kennis om een sterkere gesprekspartner te worden. Deze training helpt je weerstand om te buigen in kansen en ruis te verhelderen in verbinding door middel van effectieve communicatie. Het is een waardevolle investering in je persoonlijke ontwikkeling en groei als communicator.

Voor wie is deze opleiding geschikt:

  • Uitvoerders infra
  • Uitvoerders bouw
  • Coördinatoren
  • Teamleiders
  • Verkeersregelaars
  • GWW medewerkers
  • Groen/grijs medewerkers

Wij stellen op maat trainingen samen met u als partner, wij werken met trainingsacteurs.

Mensen die buiten werken, zitten niet graag binnen, daar houden wij rekening mee.

Opleiding veilig werken langs de weg
Veilig werken langs de weg
Tot max 15 deelnemers

Voor de juiste aandacht in uw leerproces

De kosten zijn € 217,- ex btw p.p.

Inclusief E learning en klassikaal les.

Officiele certificering

Deze certificering is 5 jaar geldig.

Tijdsbesteding 1 dag

Uw deelnemers hebben 1 dag les.

Bedrijfsopleidingen ja

Van 08:00 tot 16:00 uur groepen vanaf 6 personen.

Code 95 mogelijk CCV U37

Natuurlijk hebben wij dit voor u geregeld.

Taal

Nederlands Engels Duits

Lesmateriaal

CROW 96B en 96A

Direct inschrijven

Direct inschrijven, klik op de bovenste knop en schrijf je in.

Bedrijfsopleidingen BRL 9101

Wij reizen heel Nederland door, dus ook naar uw organisatie of bedrijf.

Wij komen bij uw bedrijf,

rijfsopleidingen van NeVeTe zijn van nature onze specialiteit. Wij nemen schrijfblokken en materialen mee. In overleg met u bekijken wij de ruimte en of deze geschikt is voor het examen. Alles voor een geslaagde BRL 9101 opleiding.

Vragen over de BRL 9101 opleiding

Jullie vragen over de BRl 9101?

In de loop van de jaren hebben wij de meest gestelde vragen verzameld. Wij hebben ze voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Geen probleem dan kan je altijd even bellen met ons kantoor.

De opleiding BRL 9101 medewerker duurt bij NeVeTe 1 dag. Wij adviseren wel onze gratis E learning vooraf te hebben ingezien. Optioneel kunt u de opleiding in 2 dagen volgen. Dit alleen in groepen vanaf 4 personen.

Het examen BRL 9101 Medewerker duurt 1,5 uur. Dit examen wordt aangevraagd door NeVeTe bij SIK. Totaal 26 meerkeuze vragen in een ABC vragen methodiek.

Dat komt goed uit want als je met tijdelijke verkeersmaatregelen gaat werken is het verstandig een solide basis te hebben. Daar kunnen wij je bij helpen. 

Vanaf 16 jaar is deze opleiding toegankelijk. De kennis van de Nederlandse taal in woord en schrift is een absolute basiseis om aan deze opleiding te kunnen deelnemen.

Het BRL 9101 certificaat is 3 jaar geldig. Om opnieuw het certificaat te behalen dient u opnieuw de opleiding BRL 9101 vakman te behalen.

De opleiding BRL 9101 vakman kost € 375,- ex btw per persoon. Meld je meerdere kandidaten aan kan je een staffelkorting verkrijgen. Het is mogelijk een opleidings abonnement te nemen, dat bespaart.

Natuurlijk komen wij bij u op locatie. Wij zorgen voor de lesmaterialen en gezelligheid. In overleg stemmen wij met u af of de ruimte geschikt is voor het lesgeven. Tot starks bij de koffie.

De opleiding BRL 9101 vakman is geheel in de Nederlandse taal.  Belangrijk om te weten dat de opleiding maar ook het examen van SIK geheel in de Nederlandse taal is. 

De examen organisatie laat maximaal 12 tot 15 kandidaten toe in het BRL 9101 examen. Wil je hier wijzegingen in aanbrengen verzoeken wij je met ons kantoor even contact op te nemen.

CROW (Centrum voor Richtlijnen en onderzoek Grond Weg en Waterbouw, verkeerstechniek. Dit publicatie centrum heeft verschillende publicaties waaronder de 96B en 96A.

Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg

Contact met ons team

In contact:

Onze openingstijden zijn van ma/vrij van 09:00 uur tot 17:00 uur. Stuurt u ons een mail zijn reageren wij op weekenden na altijd binnen 20 uur.

Adres :

7241CJ Hoeflingweg 16 Lochem

Tel :

Ons telefoonnummer 0545-842880

Email :

Info@nevete.nl