BRL 9101 De Nederlandse Verkeerstechniek

0545-842880

Wij zijn bereikbaar

Hoeflingweg 5

In Lochem Achterhoek

De Nederlandse verkeerstechniek

Je gaat tijdelijke verkeersmaatregelen plaatsen, onderhouden en verwijderen. Een echte spil in de BRL 9101. Je leest verkeersplannen en weet deze werkzaamheden veilig uit te voeren als BRL 9101 vakman. Je draagt je kennis uit aan de BRL 9101 medewerker. 

01.

Bent u een bedrijf of organisatie? Dan kunt u vrijblijvend een offerte vragen. 

02.

Wij leggen uit wat de BRL 9101 betekent en inhoud. 

03.

Een datum uitkiezen en gelijk inschrijven? Dat kan via deze link

04.

Heeft u vragen voor ons? Bel met onze adviseur opleidingen

Opleiding BRL 9101 vakman

Opleiding BRL 9101 Vakman verkeersmaatregelen

Als BRL 9101 vakman vervul je een cruciale rol in het effectief plaatsen, onderhouden en verwijderen van verkeersmaatregelen. Deze specialistische opleiding biedt niet alleen inzicht in diverse wetgevingen, maar ook in essentiële arbo- en veiligheidsaspecten binnen jouw vakgebied.

Onze gestructureerde lesaanpak zorgt ervoor dat je stapsgewijs alle benodigde kennis verwerft. Onze docenten zijn niet alleen uitmuntend in didactiek, maar ook doorgewinterde professionals met diepgaande praktijkervaring. Zo ben je optimaal voorbereid op de uitdagingen van het BRL 9101 vakmanschap.

De lessen worden gehouden in een inspirerende omgeving, waar klasse en kwaliteit voorop staan. Het lesmateriaal is helder en overzichtelijk, waardoor je de informatie gemakkelijk kunt opnemen en direct kunt toepassen in de praktijk. Met deze opleiding leg je een stevig fundament voor een succesvolle carrière als BRL 9101 vakman.

Plaatsen, onderhouden en verwijderen van maatregelen

In de professionele trainingen van BRL 9101 worden vakmensen grondig onderwezen in de cruciale aspecten van het plaatsen, onderhouden en verwijderen van tijdelijke verkeersmaatregelen. Deze richtlijnen vormen de ruggengraat van veiligheid op de Nederlandse wegen. Tijdens deze opleidingen verwerven deelnemers diepgaand inzicht in een breed scala aan onderwerpen, waaronder het gebruik van andreastrips, botsabsorbers en voertuigkerende barriers. Bovendien worden zij vertrouwd gemaakt met de wegindeling en krijgen zij toegang tot een uitgebreide selectie van keuzemogelijkheden die leiden tot het juiste gebruik van verkeersmaatregelen op Nederlandse wegen. Deze verworven kennis stelt vakmensen in staat om actief bij te dragen aan een veilige verkeersomgeving voor alle weggebruikers. Schrijf je nu in voor de BRL 9101 vakopleiding en maak het verschil in verkeersveiligheid.

Werken met veiligheid is geen keuze,

“Ontdek het essentiële belang van veiligheid op de werkplek en de cruciale rol die richtlijnen zoals BRL 9101 spelen. Als docent ontvang ik vaak vragen over de praktische toepassing van deze norm en het is belangrijk om te benadrukken dat deze bewezen effectief is. In deze tekst duiken we dieper in op hoe het naleven van BRL 9101 en andere veiligheidsrichtlijnen niet alleen gevaarlijke situaties voorkomt, maar ook proactief risico’s minimaliseert.

Van het vermijden van gevaarlijk rijgedrag tot het implementeren van veiligheidspraktijken zoals werken in de luwte van een voertuig en het uitstappen aan de verkeersluwe zijde van een werkvoertuig, we verkennen concrete voorbeelden die aantonen hoe deze maatregelen bijdragen aan een veiligere werkomgeving voor zowel werknemers als weggebruikers.

Als vakman, aannemer of iemand die betrokken is bij werken langs de weg, biedt deze opleiding waardevolle inzichten om veiligheid op de werkplek te waarborgen. Klik nu om dieper in te gaan op veilig werken en om te ontdekken hoe het naleven van BRL 9101 kan bijdragen aan een veiligere werkomgeving voor iedereen die betrokken is bij wegwerkzaamheden.

Voor wie is deze opleiding geschikt:

  • Voor iedereen die gaat werken met tijdelijke verkeersmaatregelen. Het is een uitgebreide opleiding die de theoretische kant benadrukt. Het is dus geen praktijk opleiding.  
  • Voor uitvoerders en of bedrijven die tijdelijke verkeersmaatregelen verlenen, plaatsen en verwijderen.

Waar dient u zich vooraf op voor te bereiden:

Dag indeling Opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen

Werken met Lego verkeersborden

Mensen die buiten werken, zitten niet graag binnen, daar houden wij rekening mee.

Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen
Tot max 12 deelnemers

Voor de juiste aandacht in uw leerproces

De kosten zijn € 375,- ex btw p.p.

Inclusief E learning en 2 examens Stichting Infra Kwaliteit.

Officiele certificering vakman

Stichting Infra Kwaliteit. 3 jaar geldig.

Tijdsbesteding 2 dagen

Onze BRL 9101 vakman opleiding kan in 2 dagen worden verzorgd.

Bedrijfsopleidingen mogelijk

Van 08:00 tot 16:00 uur groepen vanaf 4 personen.

Code 95 mogelijk CCV U37

Natuurlijk hebben wij dit voor u geregeld.

Meer weten over het examen BRL 9101

Bent u klaar om uw certificering te behalen met het BRL 9101 examen? Wij bieden vier unieke examenopties die perfect aansluiten bij uw behoeften. Laat ons u begeleiden naar succes!

Mocht u telefonisch advies willen?

Wij zijn op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 bereikbaar.

Bedrijfsopleidingen BRL 9101

Wij reizen heel Nederland door, dus ook naar uw organisatie of bedrijf.

Wij komen bij uw bedrijf,

Bedrijfsopleidingen van NeVeTe zijn van nature onze specialiteit. Wij nemen schrijfblokken en materialen mee. In overleg met u bekijken wij de ruimte en of deze geschikt is voor het examen. Alles voor een geslaagde BRL 9101 opleiding.

Vragen over de BRL 9101 opleiding

Jullie vragen over de BRl 9101?

In de loop van de jaren hebben wij de meest gestelde vragen verzameld. Wij hebben ze voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Geen probleem dan kan je altijd even bellen met ons kantoor.

De opleiding BRL 9101 vakman duurt bij NeVeTe 2 dagen. Wij adviseren wel onze gratis E learning vooraf te hebben ingezien. Optioneel kunt u de opleiding BRL 9101 vakman ook in 3 dagen volgen bij NeVeTe. 

Het examen BRL 9101 vakman duurt 1,5 uur. Dit examen wordt aangevraagd door NeVeTe bij SIK. Het examen BRL 9101 heeft 2 examenonderdelen. 35 meerkeuze en 5 open vragen.

Dat komt goed uit want als je met tijdelijke verkeersmaatregelen gaat werken is het verstandig een solide basis te hebben. Daar kunnen wij je bij helpen. 

Vanaf 16 jaar is deze opleiding toegankelijk. De kennis van de Nederlandse taal in woord en schrift is een absolute basiseis om aan deze opleiding te kunnen deelnemen.

Het BRL 9101 certificaat is 3 jaar geldig. Om opnieuw het certificaat te behalen dient u opnieuw de opleiding BRL 9101 vakman te behalen.

De opleiding BRL 9101 vakman kost € 375,- ex btw per persoon. Meld je meerdere kandidaten aan kan je een staffelkorting verkrijgen. Het is mogelijk een opleidings abonnement te nemen, dat bespaart.

Natuurlijk komen wij bij u op locatie. Wij zorgen voor de lesmaterialen en gezelligheid. In overleg stemmen wij met u af of de ruimte geschikt is voor het lesgeven. Tot starks bij de koffie.

De opleiding BRL 9101 vakman is geheel in de Nederlandse taal.  Belangrijk om te weten dat de opleiding maar ook het examen van SIK geheel in de Nederlandse taal is. 

De examen organisatie laat maximaal 12 tot 15 kandidaten toe in het BRL 9101 examen. Wil je hier wijzegingen in aanbrengen verzoeken wij je met ons kantoor even contact op te nemen.

CROW (Centrum voor Richtlijnen en onderzoek Grond Weg en Waterbouw, verkeerstechniek. Dit publicatie centrum heeft verschillende publicaties waaronder de 96B en 96A.

BRL 9101 vakman inschrijven.....

We hebben een inschrijf formulier gemaakt. Daarmee kunt u zich aanmelden. U krijgt van ons bericht als wij uw aanmelding hebben ontvangen. Wij reageren binnen 2 uur tijdens kantoortijden. Onze kantoor tijden zijn van ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00 Tel 0545842880

Wie wilt u inschrijven?

Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen 

Contact met ons team

In contact:

Onze openingstijden zijn van ma/vrij van 09:00 uur tot 17:00 uur. Stuurt u ons een mail zijn reageren wij op weekenden na altijd binnen 20 uur.

Adres :

7241CJ Hoeflingweg 16 Lochem

Tel :

Ons telefoonnummer 0545-842880

Email :

Info@nevete.nl