BRL 9101 De Nederlandse Verkeerstechniek

0545-842880

Wij zijn bereikbaar

Hoeflingweg 5

In Lochem Achterhoek

Uniek les materiaal ontwikkeld voor de BRl 9101

01.

De opleiding om als gecertificeerd beroeps-verkeersregelaar aan de slag te gaan?

02.

Meer over de BRL 9101 specialist? NeVeTe heeft elke maand 2 opleidingen waar u zich kan aanmelden.

03.

U bedrijf of organisatie mee laten groeien in veiligheid? NeVeTe helpt u graag.

Onze afdeling, materiaal en ontwikkeling.

Sussanne en Rick hebben een opmerkelijke ontdekking gedaan in de wereld van cursusmateriaal voor verkeerstechniek. Ze merkten op dat er weinig tot geen visuele maquettes beschikbaar waren op dit gebied. Vastbesloten om hier verandering in te brengen, besloten ze hun creativiteit en passie te benutten om unieke materialen te ontwikkelen die de verbeelding prikkelen.

Met Lego-bouwstenen als inspiratiebron begonnen Sussanne en Rick aan een avontuur in de creatieve wereld. Meer dan 1000 werkuren werden besteed aan het experimenteren met verschillende testproducten om uiteindelijk tot prachtige resultaten te komen.

De focus lag niet alleen op het creëren van educatieve materialen, maar ook op het ontwikkelen van producten die gebruiksvriendelijk, visueel aantrekkelijk en esthetisch mooi zijn om naar te kijken. Door hun eigen creativiteit te combineren met de veelzijdigheid van bouwstenen, zijn Sussanne en Rick erin geslaagd om unieke maquettes te maken die zowel leerzaam als inspirerend zijn.

De reis van Sussanne en Rick toont aan dat door vastberadenheid, toewijding en een vleugje speelsheid geweldige dingen kunnen worden bereikt. Hun verhaal herinnert ons eraan dat de kracht van creativiteit grenzeloos is en dat met de juiste mindset zelfs de meest uitdagende taken kunnen worden volbracht.

Laat je inspireren door het avontuur van Sussanne en Rick en durf je eigen creativiteit tot uiting te brengen in alles wat je doet. Want soms is het bouwen met bouwstenen niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassen dromers die geloven in de kracht van verbeelding.

We zijn partners, jeugdliefdes. We willen mooie materialen.

Met elkaar samenwerken is een essentieel onderdeel van succesvolle projecten, zeggen Sussanne en Rick. Hoewel we af en toe kunnen lachen om de onvermijdelijke foutjes die we maken tijdens het creatieve proces, is het teamwork dat ons uiteindelijk naar onze doelen leidt.

Zelfs wanneer we iets creëren dat compleet de plank misslaat, blijven we positief en gemotiveerd. Rick lacht en wijst erop dat er altijd nog één item overblijft: de prullenbak. Het is belangrijk om te onthouden dat zelfs mislukkingen waardevolle lessen bevatten die ons helpen groeien als team en individuen. Samenwerken stelt ons in staat om te experimenteren, te leren van onze fouten en uiteindelijk betere resultaten te behalen.

Soms word ik wakker en denk, morgen naar de bouwmarkt en hup ik ben klaar wakker.

Het beste lesmateriaal voor onze cursisten

We krijgen veel reacties van cursisten en genieten hier optimaal van. Het maakt het dagelijks werk visueel en kunnen aan de hand van voorbeelden makkelijker de theorie vergelijken met de praktijk.

Daarnaast breekt het ijs. We bemerken dat iedereen lego kent en dat geweldig vinden. We worden steeds creatiever zegt Sussanne. Maar ik zie Rick pretoogjes krijgen, zo blijft het voor Rick ook leuk in de les.

BRL 9101

We maken het leuk en zijn enthousiast.

De leukste materialen

Natuurlijk bij NeVeTe.

Professional team

Natuurlijk zijn we dat? Wel met een vleugje humor!