BRL 9101 De Nederlandse Verkeerstechniek

0545-842880

Wij zijn bereikbaar

Hoeflingweg 5

In Lochem Achterhoek

De Nederlandse verkeerstechniek

Je bent totaal leidinggevend in het het werkproces van werk in uitvoering en evenementen. Je hebt een toezichthoudende en controlerende functie in het totaal proces van de BRL 9101 richtlijnen.

01.

Bent u een bedrijf of organisatie? Dan kunt u vrijblijvend een offerte vragen. 

02.

Wij leggen uit wat de BRL 9101 betekent en inhoud. 

03.

Een datum uitkiezen en gelijk inschrijven? Dat kan via deze link

04.

Heeft u vragen voor ons? Bel met onze adviseur opleidingen

Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen

Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen

Streef je naar het hoogste niveau van professionaliteit in het plannen en uitvoeren van verkeersmaatregelen? Ontdek dan de onmisbare opleiding tot BRL 9101 Specialist Verkeersmaatregelen. Deze uitgebreide cursus biedt een diepgaande verkenning van alle facetten van verkeersmanagement, waardoor je als professional een volledig arsenaal aan kennis en vaardigheden verwerft.

Een van de hoekstenen van deze opleiding is de grondige studie van de publicaties CROW 96A en 96B. Deze publicaties vormen de ruggengraat van het ontwerpen, plannen en implementeren van effectieve verkeersmaatregelen. Een diepgaand begrip van deze richtlijnen stelt je in staat om niet alleen te voldoen aan de vereisten, maar ook om innovatieve en veilige oplossingen te creëren voor omleidingen, bewegwijzeringssystemen en andere verkeersuitdagingen.

Naast deze fundamentele kennis biedt de opleiding ook een grondige verkenning van risico-inventarisatie en -evaluatie, veiligheids- en gezondheidsplanning, en toetsing en controle. Hierdoor ben je volledig uitgerust om te zorgen voor een veilige werkomgeving en om mogelijke risico’s proactief aan te pakken.

Verder worden diverse onderwerpen behandeld, zoals het opstellen van verkeersplannen, het definiëren van werkvakken en het uitvoeren van berekeningen. Je ontwikkelt niet alleen een diepgaand begrip van de theoretische aspecten van verkeersmanagement, maar je leert ook hoe je deze kennis praktisch kunt toepassen in uiteenlopende situaties.

Na afronding van de opleiding ben je niet alleen in staat om leiding te geven en toezicht te houden op het volledige BRL 9101-proces, maar beschik je ook over de vaardigheden om effectieve verkeersplannen op te stellen, omleidingen te ontwerpen en veiligheidsmaatregelen te implementeren. Je wordt een gewaardeerde professional met een diepgaand begrip van alle relevante aspecten van verkeersmanagement.

Kortom, de opleiding BRL 9101 Specialist Verkeersmaatregelen biedt een allesomvattend pakket aan kennis en vaardigheden, essentieel voor professionals die betrokken zijn bij verkeersmaatregelen. Het stelt je in staat om met vertrouwen en deskundigheid leiding te geven en toezicht te houden bij werkzaamheden en evenementen, met een diepgaand begrip van de CROW-publicaties en andere cruciale aspecten. Bovendien kan het behalen van het BRL 9101-certificaat je de mogelijkheid bieden om een SPIN-certificering bij Rijkswaterstaat aan te vragen, waardoor je nog meer erkenning en mogelijkheden krijgt in dit veeleisende vakgebied.

Voor wie is deze opleiding geschikt:

  • Een sterke voorbereiding is erg gewenst. De intensiteit van deze training ligt op HBO werk en denk niveau. U heeft een ruime kennis van maatregelen op wegen in Nederland. U heeft een grote interesse in ontwerpen, controleren en toezichthouden.
  • Deze opleiding is geschikt voor deelnemers die moeten voldoen aan de persoonsgebonden certificering BRL 9101 specialist.

Waar dient u zich vooraf op voor te bereiden:

Dag indeling Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen

Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen
Tot max 12 deelnemers

Voor de juiste aandacht in uw leerproces

De kosten zijn € 405,- ex btw p.p.

Inclusief E learning en 2 examens Stichting Infra Kwaliteit.

Officiele certificering Specialist

Stichting Infra Kwaliteit. 3 jaar geldig.

Tijdsbesteding 3 dagen

Van 08:00 tot 16:00 uur

Tijdsbesteding 2 dagen € 405,-

Alleen als u kunt aantonen dat u ruim 3 jaar ervaring geniet als verkeersspecialist.

Direct inschrijven, klik op de bovenste knop en schrijf je in.

BRL 9101 examen

Hoe verloopt het BRL 9101 examen

In de BRL 9101 examens wordt niet alleen je kennis getest, maar ook je vermogen om effectief met de beschikbare tijd om te gaan. Met slechts anderhalf uur voor twee onderdelen is goed tijdsmanagement essentieel om succesvol te zijn in deze examens.

 

“Het was best pittig maar met succes gehaald”

- Cursist Micheal van den Hoek

Examen 1

Je gaat maarliefst 45 meerkeuze vragen tegemoet. Deze je in een ABC formule moet gaan oplossen.

examen 2

Je gaat 5 open vragen beantwoorden die betrekking hebben op figuren van 96B en 96A.

SIK

Stichting Infra kwaliteit is het examen instituut die deze examens op uitnodiging van NeVeTe afneemt.

Meer weten over het examen BRL 9101

Bent u klaar om uw certificering te behalen met het BRL 9101 examen? Wij bieden vier unieke examenopties die perfect aansluiten bij uw behoeften. Laat ons u begeleiden naar succes!

Mocht u telefonisch advies willen?

Wij zijn op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 bereikbaar.

Incompany in uw vertrouwde omgeving

De opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen kan worden gegeven in uw vertrouwde omgeving. Denk daarbij wel aan voldoende ruimte voor uw medewerkers. Natuurlijk kijken wij samen met u wat hiervoor geschikt is.

Incompany trainingen verzorgen wij tegen dagtarieven. Wij berekenen bij incompany trainingen geen stuks tarieven.  Waar ook in Nederland, wij nemen natuurlijk zoveel mogelijk mee. Het is dan even goed af te stemmen wat u al op locatie.

Incompany dagtarieven

Voordelige dagtarieven

Wij geven bij u les

Afstemming over locatie

Professionals

Onze docenten zijn professionals

BRL 9101 specialist inschrijven.....

We hebben een inschrijf formulier gemaakt. Daarmee kunt u zich aanmelden. U krijgt van ons bericht als wij uw aanmelding hebben ontvangen. Wij reageren binnen 2 uur tijdens kantoortijden. Onze kantoor tijden zijn van ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00 Tel 0545842880

Wie wilt u inschrijven?

Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen  Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen 

Contact met ons team

In contact:

Onze openingstijden zijn van ma/vrij van 09:00 uur tot 17:00 uur. Stuurt u ons een mail zijn reageren wij op weekenden na altijd binnen 20 uur.

Adres :

7241CJ Hoeflingweg 16 Lochem

Tel :

Ons telefoonnummer 0545-842880

Email :

Info@nevete.nl