BRL 9101 De Nederlandse Verkeerstechniek

0545-842880

Wij zijn bereikbaar

Hoeflingweg 5

In Lochem Achterhoek

Opleiding BRL 9101 medewerker

Je gaat werken met tijdelijke verkeersmaatregelen? Je gaat plaatsen, onderhouden en verwijderen? NeVeTe helpt je graag. Welkom bij de opleiding BRL 9101 medewerker, van nature veilig!

01.

Bent u een bedrijf of organisatie? Dan kunt u vrijblijvend een offerte vragen. 

02.

Wij leggen uit wat de BRL 9101 betekent en inhoud. 

03.

Een datum uitkiezen en gelijk inschrijven? Dat kan via deze link

04.

Heeft u vragen voor ons? Bel met onze adviseur opleidingen

Opleiding BRL 9101 vakman

Opleiding BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen

Stap naar Succes: Word een Expert in BRL 9101!

Ben je klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen? Grijp dan nu de kans om een gecertificeerde professional te worden in BRL 9101! Deze opleiding opent de deur naar een wereld vol kansen en succes in de bouwsector.

Waarom zou je deze kans niet grijpen? Hier zijn een paar redenen waarom de opleiding BRL 9101 de sleutel is tot jouw professionele groei:

  1. Erkende Expertise: Word een gewaardeerde kracht in de bouwindustrie door te investeren in deze erkende opleiding. Leer de nieuwste normen en richtlijnen kennen die cruciaal zijn voor kwaliteitsborging in de bouwsector.

  2. Klantvertrouwen: Verbeter het vertrouwen van je klanten door aan te tonen dat je de hoogste standaarden voor kwaliteitscontrole begrijpt en naleeft. Met een certificaat in BRL 9101 ben je een betrouwbare partner voor elke klus.

  3. Loopbaanvoordelen: Geef je carrière een boost en vergroot je werkgelegenheidspotentieel. Werkgevers zijn voortdurend op zoek naar professionals met gespecialiseerde kennis en vaardigheden, en met BRL 9101 op je cv, sta je vooraan in de rij.

Wacht niet langer! Maak vandaag nog de stap naar succes en schrijf je in voor de opleiding BRL 9101. Word de professional waar de Infra industrie op wacht!

Plaatsen, onderhouden en verwijderen van maatregelen

“Wil je ervoor zorgen dat verkeersplannen voldoen aan de hoogste normen en de veiligheid op de weg gegarandeerd blijft? Ontdek hoe BRL 9101 medewerkers hierin een cruciale rol spelen!

Met hun gespecialiseerde kennis zorgen BRL 9101 medewerkers ervoor dat omleidingen en adviesroutes nauwkeurig geplaatst worden, in lijn met geldende richtlijnen en normen. Van het correct plaatsen van borden tot het begrijpen van nulpuntinrichtingen en veiligheidsruimtes, zij staan garant voor een veilige omgeving voor weggebruikers en personeel.

Door hun proactieve aanpak zorgen BRL 9101 medewerkers niet alleen voor een soepele doorstroming van het verkeer, maar minimaliseren ze ook risico’s op ongevallen. Ontdek hoe hun expertise de weg naar veiligheid en efficiëntie effent!”

Werken met veiligheid is geen keuze,

Het is van essentieel belang om te erkennen dat werken met veiligheid geen keuze is, maar een absolute noodzaak. Wanneer het gaat om gevaren zoals drankgebruik van weggebruikers en gevaarlijk rijgedrag, is het cruciaal om een brede blik te werpen op veiligheid en veilig werken.

Als docent krijg ik vaak vragen over de praktische toepassing van richtlijnen zoals BRL 9101. Het is belangrijk te benadrukken dat de BRL 9101 wel degelijk bewezen effectief is. Het vermijden van gevaarlijke situaties betekent niet alleen dat het gevaar geweken is, maar ook dat we proactief handelen om risico’s te minimaliseren.

Het werken in de luwte van het voertuig en het uitstappen aan de verkeersluwe zijde van het werkvoertuig zijn concrete voorbeelden van hoe we veiligheidspraktijken kunnen implementeren in ons dagelijks werk. Door deze maatregelen serieus te nemen, dragen we bij aan een veiligere werkomgeving voor onszelf en anderen. BRL 9101 vakman

Voor wie is deze opleiding geschikt:

  • Voor iedereen die gaat werken met tijdelijke verkeersmaatregelen. Het is een uitgebreide opleiding die de theoretische kant benadrukt. Het is dus geen praktijk opleiding.  
  • Voor uitvoerders en of bedrijven die tijdelijke verkeersmaatregelen verlenen, plaatsen en verwijderen.
  • GWW bedrijven deze een extra aanvulling wensen in tijdelijke verkeersmaatregelen.
  • Bedrijven die volgens het KOMO procescertificaat personen dienen op te leiden.

Waar dient u zich vooraf op voor te bereiden:

Dag indeling Opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen

Mensen die buiten werken, zitten niet graag binnen, daar houden wij rekening mee.

Examen BRL 9101 medewerker
Tot max 15 deelnemers

Voor de juiste aandacht in uw leerproces

De kosten zijn € 218,- ex btw p.p.

Inclusief E learning en 1 examen Stichting Infra Kwaliteit.

Officiele certificering Medewerker

Stichting Infra Kwaliteit. 3 jaar geldig.

Tijdsbesteding 1 dag

Deze BRL 9101 medewerker is op 1 dag inclusief examen van het SIK.

Bedrijfsopleidingen mogelijk

Van 08:00 tot 16:00 uur groepen vanaf 4 personen.

Code 95 mogelijk CCV U37

Natuurlijk hebben wij dit voor u geregeld.

Direct inschrijven, klik op de bovenste knop en schrijf je in.

CROW 96B

Meer weten over het examen BRL 9101

Bent u klaar om uw certificering te behalen met het BRL 9101 examen? Wij bieden vier unieke examenopties die perfect aansluiten bij uw behoeften. Laat ons u begeleiden naar succes!

Mocht u telefonisch advies willen?

Wij zijn op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 bereikbaar.

Bedrijfsopleidingen BRL 9101

Wij reizen heel Nederland door, dus ook naar uw organisatie of bedrijf.

Wij komen bij uw bedrijf,

rijfsopleidingen van NeVeTe zijn van nature onze specialiteit. Wij nemen schrijfblokken en materialen mee. In overleg met u bekijken wij de ruimte en of deze geschikt is voor het examen. Alles voor een geslaagde BRL 9101 opleiding.

Vragen over de BRL 9101 opleiding

Jullie vragen over de BRl 9101?

In de loop van de jaren hebben wij de meest gestelde vragen verzameld. Wij hebben ze voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Geen probleem dan kan je altijd even bellen met ons kantoor.

De opleiding BRL 9101 medewerker duurt bij NeVeTe 1 dag. Wij adviseren wel onze gratis E learning vooraf te hebben ingezien. Optioneel kunt u de opleiding in 2 dagen volgen. Dit alleen in groepen vanaf 4 personen.

Het examen BRL 9101 Medewerker duurt 1,5 uur. Dit examen wordt aangevraagd door NeVeTe bij SIK. Totaal 26 meerkeuze vragen in een ABC vragen methodiek.

Dat komt goed uit want als je met tijdelijke verkeersmaatregelen gaat werken is het verstandig een solide basis te hebben. Daar kunnen wij je bij helpen. 

Vanaf 16 jaar is deze opleiding toegankelijk. De kennis van de Nederlandse taal in woord en schrift is een absolute basiseis om aan deze opleiding te kunnen deelnemen.

Het BRL 9101 certificaat is 3 jaar geldig. Om opnieuw het certificaat te behalen dient u opnieuw de opleiding BRL 9101 vakman te behalen.

De opleiding BRL 9101 vakman kost € 375,- ex btw per persoon. Meld je meerdere kandidaten aan kan je een staffelkorting verkrijgen. Het is mogelijk een opleidings abonnement te nemen, dat bespaart.

Natuurlijk komen wij bij u op locatie. Wij zorgen voor de lesmaterialen en gezelligheid. In overleg stemmen wij met u af of de ruimte geschikt is voor het lesgeven. Tot starks bij de koffie.

De opleiding BRL 9101 vakman is geheel in de Nederlandse taal.  Belangrijk om te weten dat de opleiding maar ook het examen van SIK geheel in de Nederlandse taal is. 

De examen organisatie laat maximaal 12 tot 15 kandidaten toe in het BRL 9101 examen. Wil je hier wijzegingen in aanbrengen verzoeken wij je met ons kantoor even contact op te nemen.

CROW (Centrum voor Richtlijnen en onderzoek Grond Weg en Waterbouw, verkeerstechniek. Dit publicatie centrum heeft verschillende publicaties waaronder de 96B en 96A.

BRL 9101 vakman inschrijven.....

We hebben een inschrijf formulier gemaakt. Daarmee kunt u zich aanmelden. U krijgt van ons bericht als wij uw aanmelding hebben ontvangen. Wij reageren binnen 2 uur tijdens kantoortijden. Onze kantoor tijden zijn van ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00 Tel 0545842880

Wie wilt u inschrijven?

Opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 vakman Opleiding BRL specialist Opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 vakman Opleiding BRL specialist Opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 vakman Opleiding BRL specialist Opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 vakman Opleiding BRL specialist Opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 vakman Opleiding BRL specialist Opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 vakman Opleiding BRL specialist Opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 vakman Opleiding BRL specialist Opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 vakman Opleiding BRL specialist Opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 vakman Opleiding BRL specialist Opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 vakman Opleiding BRL specialist

Contact met ons team

In contact:

Onze openingstijden zijn van ma/vrij van 09:00 uur tot 17:00 uur. Stuurt u ons een mail zijn reageren wij op weekenden na altijd binnen 20 uur.

Adres :

7241CJ Hoeflingweg 16 Lochem

Tel :

Ons telefoonnummer 0545-842880

Email :

Info@nevete.nl