BRL 9101 De Nederlandse Verkeerstechniek

0545-842880

Wij zijn bereikbaar

Hoeflingweg 5

In Lochem Achterhoek

Opleiding BRL 9101 medewerker

Je wilt de basis certificering behalen als verkeersregelaar. Dan is deze opleiding beroeps-verkeersregelaar de opleiding die je nodig hebt. Wij verzorgen al ruim 20 jaar de opleiding tot verkeersregelaar.

Opleiding verkeersregelaar

Opleiding verkeersregelaar

Wat geweldig dat je geïnteresseerd bent in de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe! Het is essentieel om goed voorbereid te zijn en de nodige kennis en vaardigheden op te doen voordat je als verkeersregelaar aan de slag gaat. Wist je dat het werk van een verkeersregelaar veel meer inhoudt dan alleen maar het regelen van het verkeer?

Tijdens de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe leer je onder andere over de 7 aanwijzingen die je moet kennen, hoe je posities zichtbaar inneemt, welke kledingvoorschriften er gelden en wat de RVV artikelen 84 en 82 inhouden. Ook wordt er aandacht besteed aan mondelinge communicatie, werk in uitvoering volgens CROW richtlijnen en bij evenementen, en hoe om te gaan met verschillende weersomstandigheden.

Als verkeersregelaar krijg je te maken met uiteenlopende situaties, zoals het regelen van grote voertuigen, interactie met fietsers en voetgangers, maar ook met bussen en trams. Daarnaast leer je werken met een torch om duidelijke signalen te geven.

Kortom, de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe biedt een solide basis om dit belangrijke beroep op professionele wijze uit te kunnen oefenen. Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan? Veel succes!

Met ruim 20 jaar ervaring van onze docenten.

Wat geweldig om te horen over het dynamische duo Rick en Matthijs! Met hun passie en betrokkenheid hebben ze NeVeTe op de kaart gezet als een toonaangevend opleidingsinstituut voor verkeersregelaars in Nederland.

Rick en Matthijs, die bekend staan als de nummer 1 docenten in Nederland, delen hun kennis en ervaring met een breed scala aan doelgroepen, van wegbeheerders tot defensiepersoneel. Hun accuraatheid, passie en zorgzaamheid maken hen geliefd onder studenten.

Met een gedeelde liefde voor het vak verkeer weten Rick en Matthijs elke trainingssessie om te toveren tot een onvergetelijke ervaring. Het is inspirerend om te zien hoe zij hun expertise delen en anderen opleiden tot bekwame verkeersregelaars. Een duo waar Nederland trots op mag zijn!

De opleiding maakt je vaardig en zeker in je werk.

Het opleiden van een verkeersregelaar is een belangrijke stap naar het vergroten van je zelfvertrouwen en vaardigheden in het Nederlandse wegverkeer. Hoewel ons werk niet zonder risico’s is, kunnen we met de juiste training en voorbereiding beter omgaan met onvoorspelbare situaties veroorzaakt door het gedrag van weggebruikers.

Matthijs en Rick zullen je trainen op posities waar je veilig je taken kunt uitvoeren. Door regelmatig te scannen, leer je hoe je weggebruikers kunt herkennen aan hun fiets- of rijgedrag. Daarnaast zal de training zich richten op het signaleren van gevaarlijke situaties en hoe deze te vermijden of de-escaleren.

Een van de belangrijkste aspecten die tijdens de opleiding wordt benadrukt, is het omgaan met factoren zoals alcohol- en drugsgebruik in het verkeer, evenals haastige weggebruikers. Met de juiste kennis en vaardigheden kun je als verkeersregelaar beter anticiperen op verschillende oorzaken van potentieel gevaarlijke situaties op de weg.

Door deze training te volgen, ben je goed voorbereid om effectief te handelen in diverse verkeerssituaties en draag je bij aan een veiliger wegverkeer in Nederland.

Voor wie is deze opleiding geschikt:

  • Iedereen die verkeersregelaar wil worden.
  • Bedrijven die verkeersregelaars verhuren.
  • Hoveniers.
  • Stratenmakers.
  • GWW bedrijven.
  • Buitengewoon opsporingsambtenaren.
  • Infra medewerkers.
  • BRL 9101 vakmensen en medewerkers.
  • Groen en grijs medewerkers van de gemeente of Provincie.
  • Gemeente of Provincie

Waar dient u zich vooraf op voor te bereiden:

Mensen die buiten werken, zitten niet graag binnen, daar houden wij rekening mee.

Bedrijfsopleidingen en incompany trainingen tot verkeersregelaar:

Wist je dat incompany opleidingen voor verkeersregelaars al vanaf 4 personen kunnen worden verzorgd? Bij ons hanteren wij dagtarieven en zorgen wij ervoor dat de opleiding plaatsvindt in uw omgeving of op de locatie van uw organisatie of bedrijf.

Het gemak van een incompany opleiding is dat het specifiek kan worden afgestemd op de behoeften en omgeving van uw team. Door de training bij u ter plaatse te organiseren, bespaart u niet alleen tijd, maar ook reiskosten. Bovendien bevordert het de teambuilding doordat collega’s samen de training kunnen volgen.

Of het nu gaat om nieuwe medewerkers die moeten worden opgeleid tot verkeersregelaar of om bestaande medewerkers die hun kennis willen bijspijkeren, een incompany opleiding biedt maatwerk en praktische voordelen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij een op maat gemaakte incompany opleiding voor verkeersregelaars kunnen verzorgen, precies zoals u dat wenst.

Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar
Tot max 8 deelnemers

Voor de juiste aandacht in uw leerproces

De kosten zijn € 475,- ex btw p.p.

Dit is inclusief het examen wat word ingekocht bij SVNL ter waarde van €175,-

Officiële certificering

Op bedrijfsnaam of persoon

Tijdsbesteding 3 dagen

De opleiding is 3 dagen voor groepen tot 8 personen.

Bedrijfsopleidingen mogelijk

Van 08:00 tot 16:00 uur groepen vanaf 4 personen.

Direct inschrijven

Direct inschrijven, klik op de bovenste knop en schrijf je in.

Opleiding verkeersregelaar

Bedrijfsopleidingen BRL 9101

Wij reizen heel Nederland door, dus ook naar uw organisatie of bedrijf.

Wij komen bij uw bedrijf,

rijfsopleidingen van NeVeTe zijn van nature onze specialiteit. Wij nemen schrijfblokken en materialen mee. In overleg met u bekijken wij de ruimte en of deze geschikt is voor het examen. Het praktijk examen wordt door NeVeTe verzorgd in combinatie met SVNL.

Vragen over de opleiding verkeersregelaar.

Jullie vragen over de opleiding verkeersregelaar?

In de loop van de jaren hebben wij de meest gestelde vragen verzameld. Wij hebben ze voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Geen probleem dan kan je altijd even bellen met ons kantoor.

De opleiding duurt 3 dagen voor groepen tot 8 personen. Groepen tot 5 personen kunnen in 2 dagen worden aangevraagd. Dit geldt niet voor de open inschrijvingen, maar alleen voor individuele trainingen.

Het examen BRL 9101 Medewerker duurt 1,5 uur. Dit examen wordt aangevraagd door NeVeTe bij SIK. Totaal 26 meerkeuze vragen in een ABC vragen methodiek.

De verkeersregelaarspas is 5 jaar geldig. 

Vanaf 18 jaar is deze opleiding toegankelijk. De kennis van de Nederlandse taal in woord en schrift is een absolute basiseis om aan deze opleiding te kunnen deelnemen.

Het BRL 9101 certificaat is 3 jaar geldig. Om opnieuw het certificaat te behalen dient u opnieuw de opleiding BRL 9101 vakman te behalen.

De opleiding verkeersregelaar kost € 475,-. Dit is inclusief examen kosten van €175,-. Dit betekent dat je erg voordeling de opleiding verkeersregelaar kan volgen bij NeVeTe. Mocht je vragen hebben dan kan je ons natuurlijk even mailen of bellen.

Wij verzorgen op maat gemaakte bedrijfsopleidingen. Heeft u interesse in de opleiding verkeersregelaar dan staan wij graag klaar met een passende offerte. 

De opleiding BRL 9101 vakman is geheel in de Nederlandse taal.  Belangrijk om te weten dat de opleiding maar ook het examen van SIK geheel in de Nederlandse taal is. 

De examen organisatie laat maximaal 12 tot 15 kandidaten toe in het BRL 9101 examen. Wil je hier wijzegingen in aanbrengen verzoeken wij je met ons kantoor even contact op te nemen.

CROW (Centrum voor Richtlijnen en onderzoek Grond Weg en Waterbouw, verkeerstechniek. Dit publicatie centrum heeft verschillende publicaties waaronder de 96B en 96A.

 verkeersregelaar Rotterdam Opleiding verkeersregelaar Amsterdam Opleiding verkeersregelaar Apeldoorn Opleiding verkeersregelaar Groningen Opleiding verkeersregelaar Utrecht Opleiding verkeersregelaar Den Haag Opleiding verkeersregelaar Deventer Opleiding verkeersregelaar Drachten Opleiding verkeersregelaar Assen Opleiding verkeersregelaar Rotterdam Opleiding verkeersregelaar Amsterdam Opleiding verkeersregelaar Apeldoorn Opleiding verkeersregelaar Groningen Opleiding verkeersregelaar Utrecht Opleiding verkeersregelaar Den Haag Opleiding verkeersregelaar Deventer Opleiding verkeersregelaar Drachten Opleiding verkeersregelaar Assen Opleiding verkeersregelaar Rotterdam Opleiding verkeersregelaar Amsterdam Opleiding verkeersregelaar Apeldoorn Opleiding verkeersregelaar Groningen Opleiding verkeersregelaar Utrecht Opleiding verkeersregelaar Den Haag Opleiding verkeersregelaar Deventer Opleiding verkeersregelaar Drachten Opleiding verkeersregelaar Assen Opleiding verkeersregelaar Rotterdam Opleiding verkeersregelaar Amsterdam Opleiding verkeersregelaar Apeldoorn Opleiding verkeersregelaar Groningen Opleiding verkeersregelaar Utrecht Opleiding verkeersregelaar Den Haag Opleiding verkeersregelaar Deventer Opleiding verkeersregelaar Drachten Opleiding verkeersregelaar Assen Opleiding verkeersregelaar Rotterdam Opleiding verkeersregelaar Amsterdam Opleiding verkeersregelaar Apeldoorn Opleiding verkeersregelaar Groningen Opleiding verkeersregelaar Utrecht Opleiding verkeersregelaar Den Haag Opleiding verkeersregelaar Deventer Opleiding verkeersregelaar Drachten Opleiding verkeersregelaar Assen Opleiding verkeersregelaar Rotterdam Opleiding verkeersregelaar Amsterdam Opleiding verkeersregelaar Apeldoorn Opleiding verkeersregelaar Groningen Opleiding verkeersregelaar Utrecht Opleiding verkeersregelaar Den Haag Opleiding verkeersregelaar Deventer Opleiding verkeersregelaar Drachten Opleiding verkeersregelaar Assen Opleiding verkeersregelaar Rotterdam Opleiding verkeersregelaar Amsterdam Opleiding verkeersregelaar Apeldoorn Opleiding verkeersregelaar Groningen Opleiding verkeersregelaar Utrecht Opleiding verkeersregelaar Den Haag Opleiding verkeersregelaar Deventer Opleiding verkeersregelaar Drachten Opleiding verkeersregelaar Assen

Contact met ons team

In contact:

Onze openingstijden zijn van ma/vrij van 09:00 uur tot 17:00 uur. Stuurt u ons een mail zijn reageren wij op weekenden na altijd binnen 20 uur.

Adres :

7241CJ Hoeflingweg 16 Lochem

Tel :

Ons telefoonnummer 0545-842880

Email :

Info@nevete.nl