BRL 9101 De Nederlandse Verkeerstechniek

0545-842880

Wij zijn bereikbaar

Hoeflingweg 5

In Lochem Achterhoek

Opleiding BRL 9101 medewerker

Je gaat werken met tijdelijke verkeersmaatregelen? Je gaat plaatsen, onderhouden en verwijderen? Dan is deze opleiding voor jouw de opleiding die je moet volgen.

01.

De opleiding om als gecertificeerd beroeps-verkeersregelaar aan de slag te gaan?

02.

Meer over de BRL 9101 specialist? NeVeTe heeft elke maand 2 opleidingen waar u zich kan aanmelden.

03.

U bedrijf of organisatie mee laten groeien in veiligheid? NeVeTe helpt u graag.

CROW 96B veilig werken

Opleiding veilig werken langs de weg volgens de CROW 96B

C

Ontdek de Sleutel tot Veiligheid: Onze Opleiding ‘Veilig Werken Langs de Weg’

Op zoek naar de ultieme oplossing om de veiligheid van jouw werknemers langs de weg te waarborgen? Zoek niet verder! Onze uitgebreide opleiding ‘Veilig Werken Langs de Weg’ is ontworpen om jouw team te voorzien van de kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden in deze uitdagende omgeving.

Waarom kiezen voor onze opleiding? Hier zijn enkele van de onmiskenbare voordelen:

  1. Gegarandeerde Compliance: Met onze opleiding voldoe je aan alle wettelijke vereisten en richtlijnen met betrekking tot veilig werken langs de weg. We bieden grondige instructies die zorgen voor naleving van de voorschriften en verminderen daarmee het risico op boetes en juridische complicaties.

  2. Risicovermindering: We leren jouw team niet alleen de regels, maar ook de beste praktijken om risico’s te verminderen. Van het identificeren van gevaarlijke situaties tot effectieve communicatie en het gebruik van beschermende uitrusting, we rusten je team uit met alles wat ze nodig hebben om veiligheid voorop te stellen.

  3. Verhoogde Productiviteit: Een goed opgeleid team is een efficiënt team. Door te investeren in de opleiding ‘Veilig Werken Langs de Weg’ zorg je ervoor dat jouw werknemers niet alleen veilig werken, maar ook effectiever en productiever worden. Minder ongevallen betekent minder verstoring van het werk en een soepelere voortgang van projecten.

  4. Vertrouwen en Gemoedsrust: Met onze opleiding kunnen jouw werknemers met vertrouwen aan het werk gaan. Ze zullen beschikken over de kennis en vaardigheden om elke situatie langs de weg met zelfvertrouwen aan te pakken, waardoor stress en onzekerheid worden verminderd.

Waar wacht je nog op? Investeer vandaag nog in de veiligheid en effectiviteit van jouw team met onze hoogwaardige opleiding ‘Veilig Werken Langs de Weg’. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over ons programma en hoe we kunnen helpen jouw team naar een hoger niveau van veiligheid te tillen.

ROW CROW CROW CROW CROW 96B CROW CROW CROW 96B, CROW 96B

Plaatsen en verwijderen vanuit de richtlijn CROW 96B,

Het is van cruciaal belang dat de medewerker verkeersplannen nauwkeurig leest en omleidingen en adviesroutes op de juiste manier plaatst. Dankzij hun specialisatie kunnen zij ervoor zorgen dat deze plannen voldoen aan de geldende richtlijnen en normen, waardoor de veiligheid op de weg gewaarborgd blijft.

Naast het plaatsen van borden op de juiste hoogtes, moeten medewerkers ook kennis hebben van nulpuntinrichtingen, veiligheidsruimtes en verschillende soorten langsafzettingen zoals geleidebakens en verkeerskegels. Op die manier kunnen zij proactief handelen in het belang van de veiligheid van weggebruikers en personeel.

Door zich in te spannen om afzettingen vakkundig en veilig te plaatsen volgens de voorgeschreven richtlijnen, spelen medewerkers een essentiële rol bij het waarborgen van een soepele doorstroming van het verkeer en het minimaliseren van risico’s op ongevallen.

De medewerker, CROW 96B en de BRL 9101

Veilig werken op en langs wegen is van cruciaal belang voor zowel weggebruikers als wegwerkers. Het naleven van snelheidsbeperkingen door weggebruikers en het correct toepassen van veiligheidsmaatregelen door wegwerkers zijn essentieel om ongelukken te voorkomen.

Het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals reflecterende kleding en extra middelen zoals veiligheidsschoenen, is een vereiste om de veiligheid van wegwerkers te waarborgen. Daarnaast is het belangrijk dat wegwerkers voldoende kennis hebben van de uniforme maatregelen die gelden op of langs wegen om risico’s te minimaliseren. Tijdens werkzaamheden op of langs wegen ervaren wegwerkers vaak tijdsdruk, wat kan leiden tot haastig handelen. Het begrip “even snel” kan echter fatale gevolgen hebben als de juiste veiligheidsmaatregelen niet in acht worden genomen.

Daarnaast vormen gevaren veroorzaakt door rijdende bestuurders een groot risico voor wegwerkers. Het correct plaatsen en verwijderen van verkeersmaterialen is daarom essentieel om de veiligheid te waarborgen.

Weersomstandigheden zoals regen, mist en sneeuw kunnen ook bijdragen aan onveilige werkomstandigheden. Zorgvuldige planning en het dragen van geschikte kleding met goede zichtbaarheid zijn daarom noodzakelijk om de veiligheid op en langs wegen te waarborgen.

Voor wie is deze opleiding geschikt:

  • Voor iedereen die gaat werken met tijdelijke verkeersmaatregelen. Het is een uitgebreide opleiding die de theoretische kant benadrukt. Het is dus geen praktijk opleiding.  
  • Voor uitvoerders en of bedrijven die tijdelijke verkeersmaatregelen verlenen, plaatsen en verwijderen.
  • Grond weg en waterbouw bedrijven deze een extra aanvulling wensen in tijdelijke verkeersmaatregelen.
  • Groen opleidingen
  • College, scholen of BBL opleidingen

In onze lessen veilig werken langs de weg komen o.a. aanbod:

In onze lessen praktijk veilig werken langs de weg komen o.a. aanbod:

Mensen die buiten werken, zitten niet graag binnen, daar houden wij rekening mee.

Opleiding veilig werken langs de weg
Veilig werken langs de weg
Tot max 15 deelnemers

Voor de juiste aandacht in uw leerproces

De kosten zijn € 217,- ex btw p.p.

Inclusief E learning en klassikaal les.

Officiële certificering

Deze certificering is 5 jaar geldig.

Tijdsbesteding 1 dag

Uw deelnemers hebben 1 dag les.

Bedrijfsopleidingen ja

Van 08:00 tot 16:00 uur groepen vanaf 6 personen.

Code 95 mogelijk CCV U37

Natuurlijk hebben wij dit voor u geregeld.

Taal

Nederlands Engels Duits

Lesmateriaal

CROW 96B en 96A

Direct inschrijven

Direct inschrijven, klik op de bovenste knop en schrijf je in.

Bedrijfsopleidingen BRL 9101

Wij reizen heel Nederland door, dus ook naar uw organisatie of bedrijf.

Wij komen bij uw bedrijf,

Bedrijfsopleidingen van NeVeTe zijn van nature onze specialiteit. Wij nemen schrijfblokken en materialen mee. In overleg met u bekijken wij de ruimte en of deze geschikt is voor het examen. Alles voor een geslaagde BRL 9101 opleiding.

Vragen over de BRL 9101 opleiding

Jullie vragen over de BRl 9101?

In de loop van de jaren hebben wij de meest gestelde vragen verzameld. Wij hebben ze voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Geen probleem dan kan je altijd even bellen met ons kantoor.

De opleiding BRL 9101 medewerker duurt bij NeVeTe 1 dag. Wij adviseren wel onze gratis E learning vooraf te hebben ingezien. Optioneel kunt u de opleiding in 2 dagen volgen. Dit alleen in groepen vanaf 4 personen.

Het examen BRL 9101 Medewerker duurt 1,5 uur. Dit examen wordt aangevraagd door NeVeTe bij SIK. Totaal 26 meerkeuze vragen in een ABC vragen methodiek.

Dat komt goed uit want als je met tijdelijke verkeersmaatregelen gaat werken is het verstandig een solide basis te hebben. Daar kunnen wij je bij helpen. 

Vanaf 16 jaar is deze opleiding toegankelijk. De kennis van de Nederlandse taal in woord en schrift is een absolute basiseis om aan deze opleiding te kunnen deelnemen.

Het BRL 9101 certificaat is 3 jaar geldig. Om opnieuw het certificaat te behalen dient u opnieuw de opleiding BRL 9101 vakman te behalen.

De opleiding BRL 9101 vakman kost € 375,- ex btw per persoon. Meld je meerdere kandidaten aan kan je een staffelkorting verkrijgen. Het is mogelijk een opleidings abonnement te nemen, dat bespaart.

Natuurlijk komen wij bij u op locatie. Wij zorgen voor de lesmaterialen en gezelligheid. In overleg stemmen wij met u af of de ruimte geschikt is voor het lesgeven. Tot starks bij de koffie.

De opleiding BRL 9101 vakman is geheel in de Nederlandse taal.  Belangrijk om te weten dat de opleiding maar ook het examen van SIK geheel in de Nederlandse taal is. 

De examen organisatie laat maximaal 12 tot 15 kandidaten toe in het BRL 9101 examen. Wil je hier wijzegingen in aanbrengen verzoeken wij je met ons kantoor even contact op te nemen.

CROW (Centrum voor Richtlijnen en onderzoek Grond Weg en Waterbouw, verkeerstechniek. Dit publicatie centrum heeft verschillende publicaties waaronder de 96B en 96A.

Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg Opleiding Veilig werken langs de weg, CROW 96B, CROW, Gemeente, Provincie, Veilig werken langs de weg

Contact met ons team

In contact:

Onze openingstijden zijn van ma/vrij van 09:00 uur tot 17:00 uur. Stuurt u ons een mail zijn reageren wij op weekenden na altijd binnen 20 uur.

Adres :

7241CJ Hoeflingweg 16 Lochem

Tel :

Ons telefoonnummer 0545-842880

Email :

Info@nevete.nl