BRL 9101 De Nederlandse Verkeerstechniek

0545-842880

Wij zijn bereikbaar

Hoeflingweg 5

In Lochem Achterhoek

Opleiding BRL 9101 medewerker

Je bent de beste verkeersregelaar en je gaat werken op BRL 9101 gecertificeerde projecten? Dan kan je hier je certificering behalen met de opleiding BRL 9101 verkeersregelaar.

Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar

Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar verkeersmaatregelen

Een belangrijk onderdeel van deze opleiding BRL 9101 verkeersregelaar is het leren werken met een torch, oftewel een zaklamp. Dit hulpmiddel kan cruciaal zijn in situaties met verminderd zicht of bij slechte weersomstandigheden. Daarnaast worden de 7 aanwijzingen van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens (RVV) uitvoerig behandeld, zodat de verkeersregelaar precies weet hoe hij of zij moet handelen in verschillende situaties. Niet vergeten mag worden is, dat de verkeersregelaar een aanvulling is op de tijdelijke verkeersmaatregelen. Het dient geen waarde om de verkeersregelaar in te zetten bij agressieve omgevingen.

Het is ook essentieel dat een verkeersregelaar zich bewust is van afstanden en zichtbaarheid, vooral wanneer er grote voertuigen bij betrokken zijn. Door te begrijpen hoe deze factoren van invloed kunnen zijn op het verkeer, kan de verkeersregelaar effectiever optreden om ongelukken te voorkomen. Positie en zichtbaarheid zijn praktische middelen die de verkeersregelaar tot zich neemt in onze opleiding.

Communicatie speelt ook een cruciale rol in het werk van een verkeersregelaar. Door duidelijk te communiceren met weggebruikers en collega’s kan hij of zij bijdragen aan een soepele doorstroming van het verkeer en zo onnodige risico’s vermijden.

Kortom, de opleiding BRL 9101 voor verkeersregelaars biedt waardevolle kennis en vaardigheden die essentieel zijn om als effectieve en professionele toevoeging te fungeren binnen tijdelijke verkeersmaatregelen. Het vergroot niet alleen de veiligheid op de weg, maar draagt ook bij aan een vlottere afwikkeling van het verkeer tijdens diverse situaties.

De BRL 9101 verkeersregelaar regelt het verkeer!

Het is essentieel om te benadrukken dat de rol van de BRL 9101 verkeersregelaar specifiek gericht is op het regelen van het verkeer en niet op het assisteren bij de op- en afbouw van tijdelijke verkeersmaatregelen. Dit betekent dat zij niet belast zijn met taken zoals het afdraaien van verkeersborden of het plaatsen van tijdelijke verkeersmaatregelen.

Door zich te concentreren op hun kerntaak, kunnen verkeersregelaars effectief bijdragen aan de veiligheid en doorstroming van het verkeer. Zij kunnen waardevol zijn bij het coördineren van in- en uitrijdend werkverkeer, waardoor een soepele en veilige doorgang wordt gegarandeerd. Bij deze taak mag de verkeersregelaar altijd verkeerskegels en geleidebakens verschuiven, of het waarschuwingshek verplaatsen. Daar hoef je geen BRL 9101 voor te hebben. Immers de wegwerkers van de aannemer hebben ook geen BRL 9101 nodig om deze materialen weer recht of overeind te zetten. Deze hebben een aanvullende opleiding volgens bouwbesluit 12 Veilig werken langs de weg.

Het is belangrijk om deze richtlijnen te respecteren, zodat de BRL 9101 verkeersregelaars hun taken optimaal kunnen uitvoeren en een positieve impact kunnen hebben op de algehele verkeersveiligheid.

Werken met veiligheid is geen keuze,

Het is van essentieel belang om te erkennen dat werken met veiligheid geen keuze is, maar een absolute noodzaak. Wanneer het gaat om gevaren zoals drankgebruik van weggebruikers en gevaarlijk rijgedrag, is het cruciaal om een brede blik te werpen op veiligheid en veilig werken.

Als docent krijg ik vaak vragen over de praktische toepassing van richtlijnen zoals BRL 9101. Het is belangrijk te benadrukken dat de BRL 9101 wel degelijk bewezen effectief is. Het vermijden van gevaarlijke situaties betekent niet alleen dat het gevaar geweken is, maar ook dat we proactief handelen om risico’s te minimaliseren.

Het werken in de luwte van het voertuig en het uitstappen aan de verkeersluwe zijde van het werkvoertuig zijn concrete voorbeelden van hoe we veiligheidspraktijken kunnen implementeren in ons dagelijks werk. Door deze maatregelen serieus te nemen, dragen we bij aan een veiligere werkomgeving voor onszelf en anderen. BRL 9101 vakman

Voor wie is deze opleiding geschikt:

Voor verkeersregelaars die in het bezit zijn van een basis certificering verkeersregelaar. Men dient minimaal 3 maanden in het bezit te zijn van deze certificering wil je deelnemen aan deze opleiding. 

Waar dient u zich vooraf op voor te bereiden:

Dag indeling Opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen

Mensen die buiten werken, zitten niet graag binnen, daar houden wij rekening mee.

Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar
Tot max 15 deelnemers

Voor de juiste aandacht in uw leerproces

De kosten zijn € 218,- ex btw p.p.

Inclusief E learning en 1 examen Stichting Infra Kwaliteit.

Officiele certificering Medewerker

Stichting Infra Kwaliteit. 3 jaar geldig.

Tijdsbesteding 1 dag

Deze BRL 9101 verkeersregelaar is op 1 dag inclusief examen van het SIK.

Bedrijfsopleidingen mogelijk

Van 08:00 tot 16:00 uur groepen vanaf 4 personen.

Direct inschrijven, klik op de bovenste knop en schrijf je in.

CROW 96B

Meer weten over het examen BRL 9101

Bent u klaar om uw certificering te behalen met het BRL 9101 examen? Wij bieden vier unieke examenopties die perfect aansluiten bij uw behoeften. Laat ons u begeleiden naar succes!

Mocht u telefonisch advies willen?

Wij zijn op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 bereikbaar.

Bedrijfsopleidingen BRL 9101

Wij reizen heel Nederland door, dus ook naar uw organisatie of bedrijf.

Wij komen bij uw bedrijf,

bedrijfsopleidingen van NeVeTe zijn van nature onze specialiteit. Wij nemen schrijfblokken en materialen mee. In overleg met u bekijken wij de ruimte en of deze geschikt is voor het examen. Alles voor een geslaagde BRL 9101 opleiding.

Vragen over de BRL 9101 opleiding

Jullie vragen over de BRl 9101?

In de loop van de jaren hebben wij de meest gestelde vragen verzameld. Wij hebben ze voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Geen probleem dan kan je altijd even bellen met ons kantoor.

De opleiding BRL 9101 Verkeersregelaar duurt bij NeVeTe 1 dag. Wij adviseren wel onze gratis E learning vooraf te hebben ingezien. Optioneel kunt u de opleiding in 2 dagen volgen. Dit alleen in groepen vanaf 4 personen.

Het examen BRL 9101 verkeersregelaar duurt 1,5 uur. Dit examen wordt aangevraagd door NeVeTe bij SIK. Totaal 35 meerkeuze vragen in een ABC vragen methodiek.

Dat komt goed uit want als je met tijdelijke verkeersmaatregelen gaat werken is het verstandig een solide basis te hebben. Daar kunnen wij je bij helpen. 

Vanaf 16 jaar is deze opleiding toegankelijk. De kennis van de Nederlandse taal in woord en schrift is een absolute basiseis om aan deze opleiding te kunnen deelnemen.

Het BRL 9101 certificaat is 3 jaar geldig. Om opnieuw het certificaat te behalen dient u opnieuw de opleiding BRL 9101 vakman te behalen.

De opleiding BRL 9101 vakman kost € 218,- ex btw per persoon. Meld je meerdere kandidaten aan kan je een staffelkorting verkrijgen. Het is mogelijk een opleidings abonnement te nemen, dat bespaart.

Natuurlijk komen wij bij u op locatie. Wij zorgen voor de lesmaterialen en gezelligheid. In overleg stemmen wij met u af of de ruimte geschikt is voor het lesgeven. Tot starks bij de koffie.

De opleiding BRL 9101 vakman is geheel in de Nederlandse taal.  Belangrijk om te weten dat de opleiding maar ook het examen van SIK geheel in de Nederlandse taal is. 

De examen organisatie laat maximaal 12 tot 15 kandidaten toe in het BRL 9101 examen. Wil je hier wijzegingen in aanbrengen verzoeken wij je met ons kantoor even contact op te nemen.

CROW (Centrum voor Richtlijnen en onderzoek Grond Weg en Waterbouw, verkeerstechniek. Dit publicatie centrum heeft verschillende publicaties waaronder de 96B en 96A.

Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar

Contact met ons team

In contact:

Onze openingstijden zijn van ma/vrij van 09:00 uur tot 17:00 uur. Stuurt u ons een mail zijn reageren wij op weekenden na altijd binnen 20 uur.

Adres :

7241CJ Hoeflingweg 16 Lochem

Tel :

Ons telefoonnummer 0545-842880

Email :

Info@nevete.nl