BRL 9101 De Nederlandse Verkeerstechniek

0545-842880

Wij zijn bereikbaar

Hoeflingweg 5

In Lochem Achterhoek

Infra beurs Hardenberg groot succes

01.

De opleiding om als gecertificeerd beroeps-verkeersregelaar aan de slag te gaan?

02.

Meer over de BRL 9101 specialist? NeVeTe heeft elke maand 2 opleidingen waar u zich kan aanmelden.

03.

U bedrijf of organisatie mee laten groeien in veiligheid? NeVeTe helpt u graag.

Infra Beurs 2024

Infra beurs

Infra Beurs, Hardenberg groot succes

“Infra Relatiedagen 2024 zet een nieuwe standaard met een ongekend succes: meer dan 15.800 toegewijde professionals stroomden door de poorten van Evenementenhal Hardenberg tijdens de drie dynamische dagen van 6, 7 en 8 februari. Deze indrukwekkende opkomst vertegenwoordigt een opmerkelijke groei ten opzichte van het voorgaande jaar, waarbij we een recordaantal van 13.500 bezoekers mochten verwelkomen. Met een indrukwekkende line-up van 350 exposanten verspreid over alle acht beurshallen, was het een waar spektakel van innovatie en expertise in de grond-, weg- en waterbouwsector.

Niet alleen hebben we ons bereik vergroot, maar maar liefst 50% van onze exposanten heeft zich al ingeschreven voor de volgende editie in 2025, een duidelijk teken van hun vertrouwen in de impact en het succes van Infra Relatiedagen. We zijn verheugd om te zien dat onze inspanningen om een hoogwaardige vakbeurs te leveren hun vruchten afwerpen, en we zijn vastbesloten om dit momentum voort te zetten naar de 25e jubileumeditie in 2025.

Werkgelegenheid blijft een cruciaal aandachtspunt in onze sector, en daarom hebben we met initiatieven zoals de College Tour en het Ondergrondse Infra Plein een brug geslagen tussen talent en de behoeften van de industrie. Het enthousiasme en de betrokkenheid van zowel studenten als exposanten waren inspirerend en beloven een veelbelovende toekomst voor onze branche.

Daarnaast waren de kennissessies over het Voortraject en de Haringvlietbrug een groot succes, met een scherpzinnige interesse van de bezoekers. De diverse pleinen, waaronder het Openbare Verlichtingsplein en Kennispark Overheid & Markt, boden een vruchtbare omgeving voor waardevolle discussies en zakelijke ontmoetingen die onze sector verder zullen brengen.

Met Infra Relatiedagen 2024 hebben we niet alleen records gebroken, maar ook de norm gezet voor wat een toonaangevend evenement in onze industrie zou moeten zijn. We kijken ernaar uit om samen met u nieuwe mijlpalen te bereiken in 2025 en daarna!”

Infra Relatiedagen is één van de grootste en drukstbezochte vakbeurzen in Evenementenhal Hardenberg. Alle zeven beurshallen worden ingezet om infraprofessionals een groot en divers aanbod aan te bieden. Deze editie is er een aparte hal ingericht als machinehal, waar de meeste machine- en materieelbedrijven staan. De exposanten die hieraan deelnemen zijn herkenbaar aan een beeldmerk voor machines. Ook is in deze hal gelegenheid om te netwerken met branchegenoten in het nieuwe machinistencafé.

Bron: Beus Hardenberg.

 

Meer weten lees verder op deze link

Het beste lesmateriaal voor onze cursisten

We krijgen veel reacties van cursisten en genieten hier optimaal van. Het maakt het dagelijks werk visueel en kunnen aan de hand van voorbeelden makkelijker de theorie vergelijken met de praktijk.

Daarnaast breekt het ijs. We bemerken dat iedereen lego kent en dat geweldig vinden. We worden steeds creatiever zegt Sussanne. Maar ik zie Rick pretoogjes krijgen, zo blijft het voor Rick ook leuk in de les.

BRL 9101

We maken het leuk en zijn enthousiast.

De leukste materialen

Natuurlijk bij NeVeTe.

Professional team

Natuurlijk zijn we dat? Wel met een vleugje humor!